![](https://receptu.pp.ua/wp-content/uploads/2024/05/recept-8533-1240x825.jpg)
-
Вигляд15
20 хв.
4 порції
У мене в кулінарній книзі є багато цікавих рецептів із морепродуктами. Сьогодні хочу вам розповісти один із них — салат із креветками, сьомгою та сиром Брі. Вважаю, що це ідеальний варіант для святкового столу!
складові
-
Креветки (варені хвости) –
300 г -
Сьомга (слабосолена) –
100 г -
Сир Брі –
150 г -
Авокадо –
1 штука -
Салатний мікс –
100 г -
Кріп –
2 гілочки -
Рослинна олія –
2 ст.л. -
Лимонний сік –
1 ст.л. -
Молотий чорний перець –
за смаком -
Морська сіль –
за смаком -
Вода (окріп) –
800 мл
Покроковий рецепт приготування
Охолоджені креветки промийте окропом, остудіть та очистіть від панцирів.
Авокадо очистіть від шкірки, наріжте і збризкайте лимонним соком.
Наріжте невеликими шматочками сир Брі та слабосолену сьомгу.
Кріп, салатний мікс промийте, обтрусіть від води і викладіть сушитися на паперовий рушник.
У широкій мисці змішайте креветки, сьомгу, авокадо та сир.
Додайте мелений перець, сіль, масло|мастило| і перемішайте.
На дні широкої тарілки зробіть подушку із салатного міксу.
Зверху викладіть основну масу салату та присипте подрібненим кропом.
Leave a Review